Trægulve til sjælfulde rum

Massive trægulve og lamelparket fra skove der dyrkes bæredygtigt. FSC og PEFC certificeret.

Södras gulve produceres af sentvoksende træer, der gror i skove der dyrkes bæredygtigt. Skovene er alle FSC eller PEFC certificerede. Overfladen behandles med de bedste produkter i moderne maskiner, så de tåler at bruges år efter år uden at skulle slibes gang på gang.

Træ er et fleksibelt materiale, som kan bearbejdes og behandles på mange forskellige måder for at opnå forskellige udtryk. Du kan vælge et ubehandlet produkt og selv behandle det eller bibeholde den naturlige træoverflade. Der findes også mange færdigbehandlede produkter, som er lige til at montere. De er professionelt behandlede med olie eller lak og findes i flere farver og med eller uden struktur.

Stort udvalg i træsorter

Vi tilbyder gulve i de fleste træsorter, som findes i vore skandinaviske skove og som er egnet til gulvproduktion. Fyr er en skandinavisk selvfølgelighed, men derudover finder du også ask, eg, pitch pine og douglas i vort standardsortiment. Uanset hvilken stil, der er i de rum du vil forgylde med et trægulv, så findes der et massivt trægulv fra Södra som passer.

Se sortimentet i gulve i følgende træsorter:
Fyrretræ
Ask
Eg
Douglas
Pitch pine

 

Vi har gjort det meget nemt for dig at bestille gulve

Vi kan, som en af de få, oplyse dig nøjagtigt, hvilke længder du kan vælge imellem. Samtidig kan vi fortælle dig, hvor mange kvadratmeter, der er på hver enkelt palle. Så bliver det langt lettere for dig at beregne den helt rigtige mængde.
Læs mere om vores unikke service her

Gulvprojekter er blevet nemmere og billigere for arkitekter og bygherrer

Södras interiørteam løser krævende gulvberegninger uden meromkostninger. Ud fra arkitektens eller bygherrens tegninger udfærdiger Södras interiørteam detaljerede styklister med længder, der er så tæt på de faktiske mål, at man kun skal afkorte ganske lidt. På denne måde sikrer vi et minimum af materialespild. Skal der bruges gulvbrædder med specielle dimensioner, kan Södra også levere disse, uanset hvor stor eller lille en ordre, der er tale om.
Læs mere om koncepet

Her er der anvendt douglas planker til gulve, vægge og loft

I klitterne i Blokhus ligger der et træhus, hvor arkitekt, leverandør, håndværkere og en kvalitetsbevidst bygherre har fået det hele til at gå op i en højere enhed. Der er kælet for alle detaljer, og der er kun brugt de bedste materialer. Det er kompromisløst og en fryd for alle sanser.  
Læs om det spændende hus her

 

 • Fyr

  Fyrregulve er populære og har været det i generationer. Et massivt fyrgulv kan slibes gang på gang og overfladebehandles efter tidens farvetrends.
  Læs mere her
   

  Ask

  Et gulv i massivt ask giver et levende indtryk med et vidunderligt natuligt farvespil. Træsorten ask er hård og modstandsdygtig og derfor meget slidstærkt..
  Læs mere her

  Eg

  Et gulv i massivt eg er klassisk smukt i alle hjem. Eg er en hård og holdbar træsort, som ældes med stil.
  Læs mere her
   

  Douglas gran

  Douglas er en træsort, som har en meget markeret struktur og synlige knaster. Gulvet har en lys nuance og et livligt udtryk.
  Læs mere her

  Pitch pine

  Pitch Pine har langstrakte flammende åretegninger, der giver et markant og livligt udtryk til rummet.
  Læs mere her

  Sildebensparket

  Et gulv af PEETZ Sildebensparket i eg er det æstetiske valg. Sildebensparket egner sig til såvel renovering af ældre ejendomme som til eksklusivt nybyggeri.
  Læs mere her

  Lamelparket

  Specialfremstilling af lamelparket på mål.
  Læs mere her

  Föllinge Gulve - massiv fyrre planker

  Gulve fra Föllinge produceres af træ fra de nordiske skove. Der anvendes udelukkende langsomt voksende træer som for eksempel fyr og gran.
  Læs mere her
   

  Vi er eksperter i specialordrer

  Der er et voksende marked for specialordrer i forbindelse med renovering og forsikringsskader.
  Det er typisk relativt få kvadratmeter, der skal anvendes. Vi kan tilbyde vore kunder lige nøjagtig den mængde, de behøver, og i de ønskede dimensioner – uanset træsort.
  Læs mere her