Södra Wood A/S (tidl. Tage Peetz & Co. A/S) er et trælastimportfirma som blev etableret af Tage Peetz og Kaj Petersen i 1927.
Læs mere her

Personalet

Her kan du læse mere om Södra Woods personale.

Vil du videre mere om træ til konstruktioner og facader, kan afdelingen i Hillerød svare på alt fra konstruktionstræ, facadebeklædning, eksotiske træsorter til træ der ikke kan brænde.

Vores interiørafdeling kan rådgive dig om vores store sortiment i paneler og gulve.

I bioenergidivisionen har de en solid viden om de forskellige biobrændseltyper, tekniske spørgsmål og logistik.
Mød personalet her

 

FSC CERTIFICERING

FSC-mærket er en global mærkningsordning, som skove der drives bæredygtigt kan opnå. Et af kravene er, at der ikke må fældes mere træ, end skovene kan nå at reproducere, og samtidig bidrager ordningen til at beskytte truede dyr, planter og vandløb.
Læs mere her

 

PEFC CERTIFICERET

PEFC er en nonprofitorganisation, der søger at fremme dokumenteret bæredygtig skovdrift. Derudover ønsker PEFC at sikre, at alle produkter fra skoven er produceret med respekt for både miljø og de sociale samt økonomiske interesser. I praksis betyder det, at træ med en PEFC-certificering kommer fra bæredygtigt skovbrug med hensyntagen til miljø, dyre- og planteliv og ikke mindst sociale hensyn i forhold til de mennesker, der arbejder eller bor i skoven.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Alle varer bliver viderefaktureret samme dag som vi modtager fakturaen fra savværket. Afdækningskursen er baseret ud fra gårsdagens kurs hos Nationalbanken + 0,40 på svenske kroner.
Læs mere her

 • OM SÖDRA WOOD A/S

  Södra Wood A/S (tidl. Tage Peetz & Co. A/S) er et trælastimportfirma som blev etableret af Tage Peetz og Kaj Petersen i 1927. Firmaet ejes i dag af Södra Wood.

  Funktion

  Södra Wood A/S er et firma med mange års erfaring indenfor handel med trælast. Vi er en seriøs og konkurrencedygtig leverandør af savet og høvlet trævarer fra førende skandinaviske savværker.
  Siden 2003 har vi haft et tæt samarbejde med Wood House i Viborg.
  Vi leverer til skandinaviske tømmerhandlere, møbelindustrien og andre træforbrugende industrier.

  Følgende nøgleord skulle gerne skabe tilfredse samarbejdspartnere i hverdagen

  Høj produktviden

  Alle vore sælgere er uddannet indenfor branchen og har min. 10 års erfaring i handel med træ. Vi er ofte på savværksbesøg og har derfor kendskab til kapaciteten på de enkelte savværker. Dette giver os større mulighed for, at opfylde kundernes ønsker.

  Godt markedskundskab

  Vi handler i markedet dagligt med over 25 forskellige skandinaviske savværker og over 200 danske kunder. Dette giver os et bredt billede af prisniveauet og tendenserne i markedet.

  Korte svartider

  For at minimere svartiderne har alle vore sælgere direkte kontakt med savværkerne og vi stiller store krav til savværkernes organisation, så der altid findes en person, som kan give svar.

  Høj service

  Vi arrangerer selv fragter og følger op på leveringstiderne. Yderligere har vort kontorpersonale været på savværksbesøg og gennemgået et grundkursus i trælast.

 • PRAKTISKE OPLYSNINGER

  Ladeordre

  Udbeordring af varer og behandling af eventuelle ændringer stilles til kontorpersonalet.

  Betalinger

  Betaling bedes indbetalt med den FI kode som står nederst på fakturaen eller direkte til vor bankkonti:

   

  Fakturering

  Alle varer bliver viderefaktureret samme dag som vi modtager fakturaen fra savværket. Afdækningskursen er baseret ud fra gårsdagens kurs hos Nationalbanken + 0,40 på svenske kroner. Skulle De få brug for en specifikation inden De modtager fakturaen, kan vi altid fremsende den omgående pr. mail/fax. Spørgsmål til fakturering stilles til Pernille Siewartz eller Gry Martiny Schmølker.

   

  Land Bank Valuta Kontonummer IBAN Swift
  Danmark Svenska Enskilda Bank (SEB) DKK 5295 0010025672 DK 7652 9500 1002 5672 ESSEDKKK
  Sverige Svenska Enskilda Bank (SEB) SEK 5746 1043234 SE04 5000 0000 0574 6104 3234 ESSESESS
  Sverige Svenska Enskilda Bank (SEB) EUR 5746 8283664 SE60 5000 0000 0574 6828 3664 RSSESESS
  Sverige Bankgiro SEK 5226 1849    
             
  CVR: 73 49 63 14        

   

  Med angivelse af navn og fakturanummer som reference.  
  Ved for sen indbetaling beregnes rente 1,25% pr. påbegyndt måned. Spørgsmål vedrørende betaling stilles til Charlotte Schramm.

 • FSC CERTIFICERING

  FSC-mærket

  FSC-mærket er en global mærkningsordning, som skove der drives bæredygtigt kan opnå. Et af kravene er, at der ikke må fældes mere træ, end skovene kan nå at reproducere, og samtidig bidrager ordningen til at beskytte truede dyr, planter og vandløb.

  Beskytter natur og klima

  Træ er et miljøvenligt og CO2-neutralt materiale, så der er god fornuft i at bruge træ. Dog skal man gøre det med omtanke og sikre sig, at træet stammer fra bæredygtig skovdrift - og det er FSC-mærket en garanti for.

  Socialt ansvar

  FSC beskytter lokalbefolkninger og indfødte i skove verden over og sikrer dem retten til at bruge skovene, og der ansættes altid lokale medarbejdere i FSC-certificerede skove. Dermed får lokalbefolkningen mulighed for fast arbejde og sikres ordentlig løn, uddannelse og sikkerhedsudstyr.

   

  En god forretning

  FSC skaber adgang til nye markeder for skovejere, da der er en global efterspørgsel på bæredygtigt træ – lige fra nåleskov til tropisk regnskov.  I tropiske egne betyder det, at skovejere ikke fristes til at fælde og brænde skove for at tjene hurtige penge. Over hele verden drives FSC-skovene med omtanke, så der også kan tjenes penge i fremtiden på bæredygtig skovdrift.

  Bæredygtige produkter

  Verdens skove giver os rent vand, frisk luft og er med til at bekæmpe global opvarmning. Mange af de produkter, vi bruger i vores dagligdag, er produceret med materialer fra skoven. Ved at købe FSC-certificerede produkter bidrager man aktivt til at passe på verdens skove og de mennesker, der bor og arbejder i dem.