Medarbejdere

Konstruktionstræ

Vores medarbejdere på kontoret i Hillerød kan svare på alt fra konstruktionstræ, facadebeklædning, eksotiske træsorter til træ der ikke kan brænde.

Læs mere om medarbejderne her

Træ til interiør

Kontoret i Aarhus er bemandet med dygtige medarbejdere der kan rådgive dig om vores store sortiment i lister, paneler, gulve og bordplader.

Læs mere om medarbejderne her

Bioenergi

I bioenergidivisionen har de en solid viden om de forskellige biobrændseltyper, tekniske spørgsmål og logistik. En viden der gør det trygt for dig at handle bioenergi hos Södra.

Læs mere om medarbejderne her

Salg af træ til konstruktion og facader

 • Kontakt

  Frank Lund Larsen

  T: + 45 2637 5300

  Frank Lund Larsen
  Direktør

  Frank kommer fra Rudkøbing, hvor han er trælastuddannet hos Alfred Nielsen’s Tømmerhandel A/S, herefter praktikophold hos Notnäs Savværk i Sverige og United Paper Mills savværker i Finland. Ansat hos Södra Timber A/S i 1989 - Direktør siden 1995.

 • Kontakt

  Jan Hansen

  T: +45 4029 0670

  Jan Hansen
  Salgsdirektør

  Jan kommer fra Svenstrup, hvor han har taget en handelseksamen. Efterfølgende trælastuddannet hos Danske Trælast, har været hos Træjyden Ikast og senest igen hos Danske Trælast inden ansættelse hos Södra Timber A/S i 1994.

 • Kontakt

  Thomas Ambrosius

  T: +45 3025 9966

  Thomas Ambrosius
  Salg Jylland og Fyn

  Thomas har de seneste år spillet professionel fodbold i Østrig, men har nu valgt at sætte ” de professionelle støvler ” på hylden, og tager igen udfordringen op som sælger i trælastbranchen. Thomas har været ansat i Södra Timber A/S siden 2005

 • Kontakt

  Michael Philipsen

  T: 2710 8411

  Michael Philipsen
  Projekt- og timbersælger

 • Kontakt

  Kenny Holm

  T: 2384 4358

  Kenny Holm
  Markedschef CLT

Administration timber

 • Kontakt

  Charlotte Schramm

  T: +45 2710 8440

  Charlotte Schramm
  Økonomichef

  Charlotte kommer fra Herning, hvor hun er uddannet bankassistent og har senest været regnskabsmedarbejder på en møbelfabrik inden ansættelse hos Södra Timber A/S i maj 2000.

 • Kontakt

  Gry Martiny Schmølker

  T: +45 2710 8419

  Gry Martiny Schmølker
  Fakturering og transport

  Gry kommer fra Gundsømagle. Hun er handelsuddannet og har senest arbejdet med køb/salg af hjælpemidler. Før dette var hun indkøber i byggebranchen. Gry har været ansat i Södra Timber A/S siden maj 2010.

 • Kontakt

  Pernille Siewartz

  T: +45 2710 8425

  Pernille Siewartz
  Salgsbackup og fakturering

  Pernille kommer fra Jægerspris. Hun er handelsuddannet, korrespondent og har senest været ansat i metalbranchen inden ansættelse i Södra Timber A/S i februar 2003.

 • Kontakt

  Gitte Lykke Andersen

  T: +45 8827 9614

  Gitte Lykke Andersen

  Gitte Lykke Andersen
  Kontorassistent og fakturering

  Gitte er kontorets blæksprutte og håndterer meget fakturering og bogføring. Hun holder samtidigt styr på os alle, så hun ved, hvem der er på kontoret og hvem der er undervejs.

Salg af træ til interiør

Salg af bioenergi

 • Kontakt

  Anders Gøricke

  T: +45 2121 2197

  Anders Gøricke
  Markedschef

  Anders har været i biobranchen i mange år, bla. hos Overgaard Gods og er nu tilknyttet os og Södra Skogsenergi. Anders varetager salg af biobrændsel til danske kunder. Anders er et kendt ansigt i biobranchen og vi ser det som en styrke at have ham med i vort salgsteam. Anders har været ansat i Södra Timber A/S siden 2010.

 • Kontakt

  Jan Trolddal

  T: 2710 8402

  Jan Trolddal
  Key Account Manager, biobrændsel

  Jan har et omfattende kendskab til driften af varmekraftværker og ved, hvor uhyre vigtigt det er for kunden at have garanti for at få leveret biobrændsel i den helt rette kvalitet og mængde til tiden, så man undgår økonomiske tab forårsaget af unødvendige driftsforstyrrelser. Han har stor indsigt i forskellige biobrændseltyper, tekniske spørgsmål og logistik og har opbygget denne viden igennem sine mange års arbejde indenfor energisektoren og ikke mindst et tæt samarbejde med forhandlere af biobrændsel. Jan har tidliger arbejdet som key account manager hos Verdo i Randers.

 • Kontakt

  Mikkel Wexøe Jæger

  T: 2679 7569

  Mikkel Wexøe Jæger
  Salg, logistik og transport

 • Kontakt

  Rasmus Vadmand

  T: +45 2710 8405

  Rasmus Vadmand
  Skov- og landskabsingeniør

 • Kontakt

  Rufus Larsen

  T: 2710 8496

  Rufus Larsen
  Logistik og transport