Skab den klassiske stemning
med profilbrædder med perlestaf

De slidstærke profilbrædder kan anvendes overalt i boligen – både på vægge og i loftet

 

Romantisk stemning

Profilbrædder med perlestaf er et utroligt enkelt og alligevel visuelt stærkt virkemiddel, der skaber en varm og romantisk stemning i boligen. Denne type beklædning bliver typisk anvendt, når der ønskes et klassisk og herskabeligt look – som den rolige og stemningsfyldte badehotelstil.

Idyl til sommerhuset

Er du ved at renovere et ældre sommerhus, eller bygger du nyt og ønsker den idylliske stemning, som kendetegner klassiske sommerboliger, kan du med fordel vælge profilbrædder med perlestaf.

Stilen til herskabelige rum

Mange anvender ligeledes profilbrædder med perlestaf fra Södra til at skabe den helt rigtige, let ophøjede stil i flotte, gamle herskabsvillaer og -lejligheder.

Profilbrædderne kan bruges overalt i boligen: i stue, soveværelse, køkken og bad. De går aldrig af mode og er smukke at se på år efter år.

 

Renovering af opgange

Fordi profilbrædder med perlestaf er så slidstærke, egner de sig perfekt til renovering af opgange i ældre ejendomme, hvor de pudsede og malede vægge ellers let bliver mærket af stød og slag fra den daglige trafik. Med profilbrædder med perlestaf er væggen effektivt beskyttet samtidig med, at man gør opgangen varm og indbydende.

Profilbrædder med perlestaf i fyr

Vi kan levere vores klassiske profilbrædder med perlestaf både hvidmalet og ubehandlet i kvalitetsfyr fra de svenske skove.

Dimension

15 x 112 mm. dækkende mål.

 

Kontakt interiørteamet på 4848 8200 og lad dem hjælpe dig med at skabe den klassiske stemning.