100%  brandsikkert undertag 
med unikt fer og not-system

Med de C260 imprægnerede tagbrædder opnår man ikke alene markedets bedste brandbeskyttelse men sparer samtidig penge, fordi monteringen foregår 3-4 gange hurtigere end med tagbrædder, der har klassisk fer og not.

Med Södras ZIPZAP C260 er det legende let og hurtigt at lægge brandsikkert undertag. Den lynhurtige montering af brædderne kan udelukkende lade sig gøre, fordi hvert bræt er forsynet med en konisk formet fer og not. Derfor kan ZIPZAP C260 monteres 3-4 gange hurtigere end andre brandhæmmende tagbrædder.
Læs mere her

 

Undertaget der redder liv

Med ZIPZAP C260 fra Södra er du altid sikker på at få den optimale beskyttelse mod de tragiske ulykker, der kan følge i kølvandet på pludselig opstået brand. De praktiske og letmonterede tagbrædder med konisk fer og not for hurtig samling anvendes til brandsikring af tagkonstruktioner og loftrum, hvor ilden ikke skal kunne få fat. ZIPZAP C260 er det rigtige valg til undertag, som skal redde liv.
Læs mere her

3-4 gange hurtigere montering
takket være konisk fer og  not

Med de special-imprægnerede Södra C260 tagbrædder opnår man ikke alene markedets bedste brandbeskyttelse men sparer samtidig penge, fordi monteringen foregår 3-4 gange hurtigere end med tagbrædder, der har klassisk fer og not.
Læs mere her

 • ZIPZAP C260 undertag

   

  Med Södras ZIPZAP C260 er det legende let og hurtigt at lægge brandsikkert undertag, selv på store etage-ejendomme med store tagflader. Den lynhurtige montering af brædderne kan udelukkende lade sig gøre, fordi hvert bræt er forsynet med en konisk formet fer og not. På grund af denne særlige egenskab kan ZIPZAP C260 monteres 3-4 gange hurtigere end brandhæmmende tagbrædder med normal fer og not. ZIPZAP C260 er det eneste produkt af sin art på markedet.

  Markedets førende brandsikring

  Ilden løber stærkt, hvis den får først udvikler sig. Netop derfor er det afgørende, at den ikke kan få fat på noget tidspunkt. ZIPZAP C260 tagbrædder er brandimprægneret med markedets førende teknik, som garanterer, at træet under ingen omstændigheder kan udvikle flammer – de kan kun forkulle.

  Södras specielle C260 brandimprægnering er kendt for

  • at yde 100% beskyttelse mod flammer (dokumenteret)
  • at give minimal røgudvikling (dokumenteret)
  • at eliminere risikoen for brændende fragmenter (dokumenteret)
  • at være miljøvenlig (dokumenteret)
  • kun at udvikle C02 ved udsættelse for varmepåvirkning (dokumenteret)

 • Undertaget der redder liv

  Med ZIPZAP C260 fra Södra er du altid sikker på at få den optimale beskyttelse mod de tragiske ulykker, der kan følge i kølvandet på pludselig opstået brand. De praktiske og letmonterede tagbrædder med konisk fer og not for hurtig samling anvendes til brandsikring af

  tagkonstruktioner og loftrum, hvor ilden ikke skal kunne få fat. ZIPZAP C260 er det rigtige valg til undertag, som skal redde liv.

 • 3-4 gange hurtigere montering
  takket være konisk fer og  not

  Med de special-imprægnerede Södra C260 tagbrædder opnår man ikke alene markedets bedste brandbeskyttelse men sparer samtidig penge, fordi monteringen foregår 3-4 gange hurtigere end med tagbrædder, der har klassisk fer og not.

  "Det går langt hurtigere med at lave undertag, når vi kan lægge helt op til fire tagbrædder ad gangen og samle med et enkelt slag i hver ende. Der er aldrig problemer længere med, at fer og not ikke passer sammen,” forklarer tømrer Preben Madsen fra Hovedstadens Bygningsentreprise A/S.

  Klassisk fer og not

  Hvis brædderne har suget fugt, kan feren udvide sig, så den ikke passer ind i noten. Ved montering skal tømreren ofte slå et par gange på brættet for at tvinge feren ind i notgangen. Ofte sker der det, at når man slår i den anden ende af brættet, hopper den ud af notgangen i modsat ende. Det er tidskrævende og giver frustrationer.

  Konisk fer og not

  På grund af den koniske formede fer og notgang på ZIPZAP C260 kan brædderne uden problemer samles. Forskellen på klassisk og konisk fer og not svarer til forskellen på at hælde væske på en flaske uden og med tragt. Med ZIPZAP C260 kan tømreren med et let pres samle 3-4 brædder ad gangen og med et eller to slag i hver ende i af det øverste bræt samle alle brædderne og sømme dem. Det giver en langt hurtigere arbejdsgang – og besparelser i sidste ende.

  Foran akkorden med ZIPZAP C260

  Med ZIPZAP C260 fra Södra kan håndværkere arbejde flere skridt foran akkorden. Den lynhurtige montering af de brandsikre tagbrædder gør arbejdet hurtigere og billigere at udføre. Samtidig er det en fordel for håndværkerne, at de kan arbejde med et produkt, der gør opgaven væsentligt lettere at udføre.

  Bortskaffes som almindeligt byggeaffald

  Fordi ZIPZAP C260 er brandimprægneret med et miljøvenligt imprægneringsmiddel, kan man bortskaffe stumper og fraskær som almindeligt byggeaffald.

  Få inspiration og viden om myndighedernes krav

  Ring til Jørgen Geel og få inspiration til anvendelse af brandimprægneret træ eller  bliv klogere på certificering og myndighedernes krav.
  Tlf: +45 48 48 82 00 / Mobil: +45 40 45 45 61
  eller mail:jorgen.geel@sodra.com